0 items
Winkelwagen: €0.00

Erythromycin Bestellen Nederland

 • Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card
 • Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad
 • Is er een voorschrift nodig? Om Generiek Erythromycin te kopen hebt u geen voorschrift nodig
 • Rating van het product 4.38 van 5, gegeven door onze klanten - 38 reacties.
  Erythromycin
 • Werkende stof: Erytromycine
 • Vorm: pil
 • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
 • Bezorgtijd: luchtpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

 • Schaamt u zich om naar een dokter te gaan, of heeft u hier geen tijd voor?
 • Heeft u een recept nodig om Generiek Erythromycin te verkrijgen bij een apotheek in Nederland?
 • Weet u zeker dat het reactant "Erythromycin" in Generiek Erythromycin u gaat helpen in uw medische behandeling?
 • Zoekt u naar plekken om Generiek Erythromycin te kopen in Nederland?

U bent op de juiste plek! U kunt goedkope maar hoog-kwalitatieve Generiek Erythromycin kopen in Nederland op onze online apotheek - zonder-voorschrift.net. Wij verzenden anoniem, niet alleen naar Nederland maar ook naar andere landen op de wereld, bijv. ook naar de Verenigde Staten. Wij versturen de Generiek Erythromycin in een ondoorzichtig pakket.

Al onze pakketjes worden op tijd bezorgd. Houdt u er rekening mee dat de prijs per pil goedkoper is als u grotere hoeveelheden besteld, het kortingspercentage is gespecificeerd in het ‘Sie Sparen’ veldje. Als u Generiek Erythromycin voor meer dan €195,- besteld, dan vervallen de (wereldwijde) verzendkosten.

U kunt voor Generiek Erythromycin betalen op de beveiligde webpagina met ssl-verbinding (secure sockets layer) via elke internationale betalingskaart (Visa, Mastercard, American Express, Jcb kaart). De internet apotheek /erythromycin-bestellen-nederland.html is 24u per dag bereikbaar. De gekwalificeerde klantenservice zal al uw Generiek Erythromycin-gerelateerde vragen beantwoorden.

Als u onze website zonder-voorschrift.net aanbeveelt aan uw vrienden in Nederland en in de Verenigde Staten, dan ontvangt u extra korting voor Generiek Erythromycin.

Als onze apotheek zonder-voorschrift.net u bevalt, dan kunt u de pagina delen door op de Google plus knop (G+) te drukken. Op deze manier ontvangt u extra korting voor de aankoop van Generiek Erythromycin.

Erytromycine is een antibioticum behorend tot de groep der macroliden. Het heeft een breed werkingsspectrum tegen vele gram-positieve microorganismen en wordt gebruikt bij de behandeling van luchtweginfecties, met name bij mensen die overgevoelig zijn voor penicillines. Daarnaast kunnen atypische pneumonieën, huidinfecties en Campylobacter gastro-enteritis met erytromycine behandeld worden.

Dosering erytromycine bij behandeling Chlamydia:
De dosering erytromycine voor de behandeling van een Chlamydia infectie is volgens de Nederlandse richtlijnen: Kuur van 7 dagen – 4 maal daags 500mg erytromycine.

Een bijwerking van erytromycine is versterking van de maagdarmmotiliteit, welke gebruikt kan worden om de maaglediging te bevorderen.
Een nadeel is dat deze maaglediging vrij vaak de verkeerde kant op gaat (overgeven), een ander dat het middel drie maal daags moet worden gegeven. Andere macroliden, azithromycine, clarithromycine hebben deze nadelen veel minder.

Generiek Erythromycin 250mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
250 mg x 90 pillen €35.04 €0.39 €10.85  
250 mg x 60 pillen €30.59 €0.51 €0.00  

Generiek Erythromycin 500mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
500 mg x 90 pillen €63.41 €0.70 €22.53  
500 mg x 60 pillen €45.61 €0.76 €11.68  
500 mg x 30 pillen €28.65 €0.95 €0.00  

Wij leveren met:

Bezorging