0 items
Winkelwagen: €0.00

Revatio Bestellen Nederland

 • Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card
 • Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad
 • Is er een voorschrift nodig? Om Generiek Revatio te kopen hebt u geen voorschrift nodig
 • Rating van het product 4.33 van 5, gegeven door onze klanten - 33 reacties.
  Revatio
 • Werkende stof: Sildenafil Citrate
 • Vorm: pil
 • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
 • Bezorgtijd: luchtpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

 • Schaamt u zich om naar een dokter te gaan, of heeft u hier geen tijd voor?
 • Heeft u een recept nodig om Generiek Revatio te verkrijgen bij een apotheek in Nederland?
 • Weet u zeker dat het reactant "Sildenafil Citrate" in Generiek Revatio u gaat helpen in uw medische behandeling?
 • Zoekt u naar plekken om Generiek Revatio te kopen in Nederland?

U bent op de juiste plek! U kunt goedkope maar hoog-kwalitatieve Generiek Revatio kopen in Nederland op onze online apotheek - zonder-voorschrift.net. Wij verzenden anoniem, niet alleen naar Nederland maar ook naar andere landen op de wereld, bijv. ook naar de Verenigde Staten. Wij versturen de Generiek Revatio in een ondoorzichtig pakket.

Al onze pakketjes worden op tijd bezorgd. Houdt u er rekening mee dat de prijs per pil goedkoper is als u grotere hoeveelheden besteld, het kortingspercentage is gespecificeerd in het ‘Sie Sparen’ veldje. Als u Generiek Revatio voor meer dan €195,- besteld, dan vervallen de (wereldwijde) verzendkosten.

U kunt voor Generiek Revatio betalen op de beveiligde webpagina met ssl-verbinding (secure sockets layer) via elke internationale betalingskaart (Visa, Mastercard, American Express, Jcb kaart). De internet apotheek /revatio-bestellen-nederland.html is 24u per dag bereikbaar. De gekwalificeerde klantenservice zal al uw Generiek Revatio-gerelateerde vragen beantwoorden.

Als u onze website zonder-voorschrift.net aanbeveelt aan uw vrienden in Nederland en in de Verenigde Staten, dan ontvangt u extra korting voor Generiek Revatio.

Als onze apotheek zonder-voorschrift.net u bevalt, dan kunt u de pagina delen door op de Google plus knop (G+) te drukken. Op deze manier ontvangt u extra korting voor de aankoop van Generiek Revatio.

Revatio is een groep van geneesmiddelen fosfodiësterase type 5 (PDE5)-remmers genoemd.
Revatio (20 mg) verlaagt de bloeddruk in de longen door de bloedvaten in de longen te verwijden.
Revatio (20 mg) wordt gebruikt voor de behandeling van volwassenen en kinderen en adolescenten van 1 tot en met 17 jaar oud met hoge bloeddruk in de bloedvaten van de longen (pulmonale arteriële hypertensie).
Voor volwassenen is de aanbevolen dosering 20 mg driemaal per dag (om de 6 tot 8 uur), ingenomen met of zonder voedsel.

Comedicatie met nitraten is gecontraindiceerd vanwege potentiering van het hypotensieve effect. Gelijktijdig gebruik met ritonavir (HIV-proteaseremmer) en itraconazol is bij de indicatie pulmonale hypertensie gecontraindiceerd in verband met een exceptionele stijging van de revatioplasmaspiegel
Bloedverdunnende geneesmiddelen (bijvoorbeeld warfarine), hoewel deze niet leidden tot bijwerkingen.
Geneesmiddelen die erytromycine, claritromycine, telitromycine (dit zijn antibiotica voor de behandeling van bepaalde bacteriële infecties), saquinavir (voor HIV) of nefazodon (voor depressie) bevatten, omdat het mogelijk nodig is om uw dosering aan te passen.
Alfablokkertherapie (bijv. doxazosine) voor de behandeling van hoge bloeddruk of prostaatproblemen, omdat de combinatie van de twee geneesmiddelen de symptomen van een lage bloeddruk kunnen teweegbrengen (bijv. duizeligheid, licht gevoel in het hoofd).
Mag niet worden ingenomen met alcohol

Mogelijke bijwerkingen:zeer vaak gemelde bijwerkingen zijn hoofdpijn, blozen, spijsverteringsstoornissen, diarree en pijn in de armen of benen.

Generiek Revatio 20mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
20 mg x 120 pillen €178.00 €1.48 €48.95  
20 mg x 90 pillen €141.85 €1.58 €28.37  
20 mg x 60 pillen €100.13 €1.67 €13.35  
20 mg x 30 pillen €56.74 €1.89 €0.00  

Wij leveren met:

Bezorging