0 items
Winkelwagen: €0.00

Wellbutrin XL Bestellen Nederland

 • Betaalmogelijkheden: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Jcb card
 • Bereikbaarheid: het medicijn is in voorraad
 • Is er een voorschrift nodig? Om Generiek Wellbutrin XL te kopen hebt u geen voorschrift nodig
 • Rating van het product 4.36 van 5, gegeven door onze klanten - 36 reacties.
  Wellbutrin XL
 • Werkende stof: Bupropion
 • Vorm: pil
 • Bezorging: Bezorging wereldwijd en Nederland
 • Bezorgtijd: luchtpost (10-21 dagen, EMS Trackable 5-9 dagen)

 • Schaamt u zich om naar een dokter te gaan, of heeft u hier geen tijd voor?
 • Heeft u een recept nodig om Generiek Wellbutrin XL te verkrijgen bij een apotheek in Nederland?
 • Weet u zeker dat het reactant "Bupropion" in Generiek Wellbutrin XL u gaat helpen in uw medische behandeling?
 • Zoekt u naar plekken om Generiek Wellbutrin XL te kopen in Nederland?

U bent op de juiste plek! U kunt goedkope maar hoog-kwalitatieve Generiek Wellbutrin XL kopen in Nederland op onze online apotheek - zonder-voorschrift.net. Wij verzenden anoniem, niet alleen naar Nederland maar ook naar andere landen op de wereld, bijv. ook naar de Verenigde Staten. Wij versturen de Generiek Wellbutrin XL in een ondoorzichtig pakket.

Al onze pakketjes worden op tijd bezorgd. Houdt u er rekening mee dat de prijs per pil goedkoper is als u grotere hoeveelheden besteld, het kortingspercentage is gespecificeerd in het ‘Sie Sparen’ veldje. Als u Generiek Wellbutrin XL voor meer dan €195,- besteld, dan vervallen de (wereldwijde) verzendkosten.

U kunt voor Generiek Wellbutrin XL betalen op de beveiligde webpagina met ssl-verbinding (secure sockets layer) via elke internationale betalingskaart (Visa, Mastercard, American Express, Jcb kaart). De internet apotheek /wellbutrin-bestellen-nederland.html is 24u per dag bereikbaar. De gekwalificeerde klantenservice zal al uw Generiek Wellbutrin XL-gerelateerde vragen beantwoorden.

Als u onze website zonder-voorschrift.net aanbeveelt aan uw vrienden in Nederland en in de Verenigde Staten, dan ontvangt u extra korting voor Generiek Wellbutrin XL.

Als onze apotheek zonder-voorschrift.net u bevalt, dan kunt u de pagina delen door op de Google plus knop (G+) te drukken. Op deze manier ontvangt u extra korting voor de aankoop van Generiek Wellbutrin XL.

Bupropion is een antidepressivum dat werkt als selectieve remmer van de neuronale heropname van catecholamines (noradrenaline en dopamine) met een minimaal effect op de heropname van serotonine. Bupropion wordt ook ingezet ter ondersteuning bij het stoppen met roken. Het precieze werkingsmechnisme als antidepressivum en als hulpmiddel om te stoppen met roken is onbekend. Het antidepressie-effect treedt op na twee weken. Als bupropion wordt gebruikt voor het stoppen met roken is het van belang om de inname van bupropion twee weken voor de rookstop te starten.

Gebruik bij depressie:
Bupropion blijkt even effectief te zijn in het behandelen van milde tot matige depressies als andere antidepressiva. In tegenstelling tot vele andere antidepressiva heeft bupropion geen nadelige invloed op de seksuele functionaliteit.

Gebruik bij rookstop:
Bupropion vermindert het verlangen naar nicotine en mildert de zogeheten afkickverschijnselen. Op korte termijn vermindert het ook de gewichtstoename die vaak optreedt na het stoppen met roken. De behandelduur is meestal 7 tot 10 weken en men dient te stoppen met roken rond de tiende dag.
Mogelijk kan bupropion ook ter behandeling van obesitas gebruikt worden wanneer de voordelen opwegen tegen de mogelijke nadelen.

Informatie over het gebruik:
Uw dosering is gebaseerd op uw medische toestand en de respons op de behandeling. Oraal in te nemen. Neem een of twee keer per dag zonder voedsel. Normaal gesproken is de maximale dosis is 300-400 mg per dag (maximale enkelvoudige dosis van 150-200 mg)
Contra-indicaties:
Wegens het convulsie-drempel verlagend effect van bupropion is het gebruik ten sterkste af te raden bij pati?nten die eerder een convulsie ondergingen of epilepsie hebben. Het gebruik bij alcohol- of benzodiazepineverslaving is ook gecontra-indiceerd wegens het verhoogde risico op convulsies bij abrupte ontwenningsverschijnselen van alcohol of benzodiazepines. Ook ernstige levercirrose, een eetstoornis in de voorgeschiedenis of een tumor in het centrale zenuwstelsel sluiten het gebruik van bupropion uit. Bij gelijktijdig gebruik van MAO-inhibitoren is bupropion eveneens af te raden.
.

Generiek Wellbutrin XL 150mg

Pakket Prijs Per pil Besparingen Bezorging Bestelling
150 mg x 120 pillen €141.29 €1.18 €14.46  
150 mg x 90 pillen €109.31 €1.21 €7.51  
150 mg x 60 pillen €75.10 €1.25 €2.78  
150 mg x 30 pillen €38.94 €1.30 €0.00  

Wij leveren met:

Bezorging